Afișez toate cele 7 rezultate

Categorii produse

Atonik 10ml

11,00 lei
Atonik este un biostimulator de creștere și fructificare pe bază de polifenoli.
Coragen 20 SC 50ml
Close

Coragen 20 SC 10ml

24,00 lei
Coragen 20 SC este un insecticid cu spectru larg de combatere asupra mai multor specii de dăunători, utilizat în culturile de viță de vie, cartof, măr, prun și cartof.

Foval Ce – 10ml

5,90 lei
Insecticid cu acțiune  puternică, împotriva insectelor zburătoare(muște, țânțari,țânțari tigru asiatic,ploșnița verde etc), și târâtoare(furnici, gândaci, păduchi de păsări, căpușe, ploșnițe etc.).

K-obiol EC 25 – 10ml

5,30 lei
K-obiol EC 25 este un insecticid recomandat împotriva celor mai răspândiţi dăunători ai produselor agricole şi alimentare depozitate.
Previcur Energy 10ml
Close

Previcur Energy 10ml

6,86 lei
Previcur Energy este un fungicid sistemic pentru combaterea bolilor produse de ciupercile Oomycetes de sol și foliare la legume și pepeni verzi.

Teldor 500SC 10ml

7,32 lei
Teldor este un fungicid foarte eficient destinat combaterii putregaiului cenuşiu la diferite culturi. Are o acţiune preventivă de durată, împiedicând producerea infecţiilor şi dezvoltarea ulterioară a miceliului în plantă. Teldor se fixează puternic la suprafaţa organelor tratate, formând un strat protector activ exact în locul de atac al ciupercii.

Vertimec 1,8% EC – 10ml

15,68 lei
Vertimec 1,8% EC este un acaricid-insecticid pentru combaterea dăunătorilor din culturile de legume și pomii fructiferi. Produsul combate dăunătorii rezistenți la insecticidele din grupa piretroizilor sau organofosforicelor.