Produsele de tip îngrășăminte foliare se aplică pe plantă, frunze sau flori după caz. Acestea pot asigura la momentul potrivit necesarul de elemente (și microelemente) nutritive cerute de plantele de cultură.

Aceste îngrășămintele foliare sunt produse concentrate cu unul sau mai multe ingrediente active. Potasiul este unul din elementele principale, care joacă un rol foarte important în evoluția plantelor. Așadar, pentru a putea îmbunătății calitatea solului, adăugarea unui îngrășământ mineral bogat în potasiu este cea mai bună indicație.

Toate tipurile de îngrășăminte foliare (cu absorbție prin frunzele plantei) acționează la nivel celular, iar în funcție de tipul ingredientelor active, comportamentul îngrășământului poate varia de la stimulator de fotosinteză și procesare a mineralelor, până la aducerea unui serios aport de nutrienți.

Afișez toate cele 6 rezultate

Categorii produse
Ekolist 20L
Close

Ekolist Cereals 20L

818,00 lei
Îmbogățit cu ComplexActive - tehnologie cu acțiune antistres.Conține chelacid care minimizează acțiunea agenților patogeni.Stimulează dezvoltarea sistemului radicularStimulează polenizarea, fertilizarea și viabilitatea polenului.
Close

FERTIFOL 10-10-10 +ME

31,00 lei
Îngrășământ concentrat de elemente nutritive de înaltă calitate.Echilibru excelent de macro și microelemente pentru fazele critice din dezvoltarea plantelor.Îmbunătățește rezinstența la stres și combate unele simptome de stres manifestate deja.Fără sodiu și clor utilizarea ușoară și rapidă.
Close

Îngrășământ foliar BORONIA 150

350,00 lei
TECHNOLOGIA NUTRIȚIEI ACTIVE - BOR CONCENTRATPrevine și corectează carențele de Bor la toate culturile prin aplicare foliară sau la sol.BORONIA 150 este o soluție nutritivă care garantează o creștere omogenă, pentru a limita pierderea plantelor și pentru a asigura o creștere activă pe tot parcursul ciclului de creștere și dezvoltare. 
Cropmax 1L
Close

Cropmax 1L

149,00 lei
Cropmax este un fertilizant foliar superconcentrat 100% natural.

Îngrășământ foliar BRANDT-NPK în suspensie lichidă 21-21-21

237,00 lei
Îngrășământ foliar NPK în suspensie lichidă 14-14-14 și microelemente.Fertilizant foliar lichid sub formă de suspensie concentrată (SC) de înaltă densitate.

Nutricomplex 13-40-13 25Kg

411,15 lei
Fertilizatorul foliar Nutricomplex 13-40-13 face parte din gama de îngrășăminte NPK cu solubilitate perfectă în apă, formulări complete și echilibrate,