Insecticide/pesticide – sunt substanțe chimice care omoară sau împiedică înmulțirea insectelor dăunătoare.

Ele sunt utilizate în agricultură, silvicultură și pomicultură.

Indiferent de tipul acestora, toate insectele sunt o prezență nedorită pentru oricine.

Pentru combaterea acestor dăunători, efitofarmacie.ro comercializează o gamă largă de insecticide.

Insecticide atât pentru uzul casnic, cât și pentru utilizarea lor în agricultură.

Insecticidele pot fi clasificate în două grupe majore: 

-sistemice (care au activitate reziduală sau de lungă durată)

-de contact (care nu au nici o activitate reziduală).

Marele avantaj al insecticidelor este că ajută la înlăturarea insectelor dăunătoare, salvând atât plantele din gospodărie, cât și întregi culturi care ar suferi daune majore din cauza acestora.

Un alt avantaj al insecticidelor este acțiunea pe timp îndelungat, astfel că o reaplicare poate fi necesară abia după câteva luni.

Afișez toate cele 13 rezultate

Categorii produse
Coragen 20 SC 1.5ml
Close

Coragen 20 SC 1.5ml

5,00 lei
Insecticid cu spectru larg în combaterea insectelor dăunătoare la măr, prun, cais, piersic, nectarin, viță de vie, cartof, porumb și legume.
Coragen 20 SC 50ml
Close

Coragen 20 SC 50ml

88,00 lei
Coragen 20 SC este un insecticid cu spectru larg de combatere asupra mai multor specii de dăunători, utilizat în culturile de viță de vie, cartof, măr, prun și cartof.
Close

Erbicid MINSTREL – 5 Litri, UPL, Postemergent

484,00 lei
Fluroxipirul, ingredientul activ al erbicidului Minstrel, aparține familiei de erbicide auxine sintetice.

Fastac 10EC 2ml

2,40 lei
Insecticidul Fastac Active este un piretroid de sinteză, destinat combaterii insectelor adulte, larvelor și ouălor insectelor. Insecticidul are acțiune prin
Close

Insecticid ACTELLIC 50 EC – 1 Litru, Syngenta, Contact

239,00 lei
Este un insecticid Syngenta pentru combaterea daunatorilor din culturile de camp, furajere si in depozite. Insectele sunt distruse prin contact, ingestie sau actiune fumigena.Produs deosebit de eficient, cu o puternică acțiune de contact, de ingestie și fumigantă, în depozit
Close

Insecticid ACTELLIC 50 EC 1l – Syngenta

245,00 lei
Actellic 50 EC este un insecticid din gama Syngenta destinat combaterii daunatorilor din spatiile de depozitare a culturilor agricole (gargarita la grau, cereale, fasole, mazare) avand substanta activa: pirimifos metil (500 g/L).Insectele sunt distruse prin contact, ingestie sau prin actiune fumigena.
Close

Insecticid ALVERDE – 1 Litru, Basf, Contact, Cortofi, Vinete, Tomate, Ardei gras

239,00 lei
Alverde® este un insecticid cu înaltă eficacitate împotriva larvelor şi adulţilor gândacului din Colorado (Leptinotarsa decemlineata), precum şi asupra larvelor de Helicoverpa armigera, Tuta absoluta. Insecticid pentru cartofi, tomate, vinete, dar și pentru alte culturi.
Close

Insecticid APIS 200 SE – 1 Litru, Innvigo, Sistemic, Gandacul de Colorado, Gandacul lucios al rapitei

269,00 lei
APIS 200 SE este un insecticid din grupul neonicotinoidelor (insecticidul interacţionează cu receptorii nicotinici pentru acetilcolină (ACh); cu acţiune de contact la suprafaţă, acţiune sistemică și ingestie pentru întreaga plantă, ce pătrunde rapid în frunze și acţionează asupra tuturor stadiilor de dezvoltare ale insectelor. După aplicare produsul afectează rapid sistemul nervos al insectelor care paralizează și mor.
corteva producator
Close

Insecticid INAZUMA – 1 kg, Corteva, Sistemic/Contact

428,00 lei
Inazuma® este un insecticid cu activitate complexă, sistemică și de contact, cu efect de lungă durată.

K-obiol EC 25 – 1L

192,00 lei
K-obiol EC 25 este un insecticid formulat şi recomandat împotriva celor mai răspândiţi dăunători ai produselor agricole şi alimentare depozitate.

K-OTHRINE WG 250 20 GR

39,00 lei
KOTHRINE WG 250 este un insecticid pentru tratamente de urgenţă ale spaţiilor sensibile, împotriva întregului spectru de insecte dăunătoare.

Kaiso Sorbie 5WG 1Kg

144,00 lei
Insecticidul Kaiso Sorbie 5 WG este un insecticid piretroid de la Nufarm, ce conține 5 % lambda-cihalothrin, având o formulare

Mospilan 20 SG 50gr

36,00 lei
Mospilan 20 SG este un insecticid sistemic din grupa produselor neonicotinoidice, cu efect de lungă durată și spectru larg de combatere.