Oferte speciale

-20%

...

BORONIA 150

BORONIA 150 este o soluție nutritivă care garantează o creștere omogenă, pentru a limita pierderea plantelor și pentru a asigura o creștere activă pe tot parcursul ciclului de creștere și dezvoltare.

469 lei

375 lei

Vezi oferta

-20%

...

RAIZ-UP

Stimulator de creștere și dezvoltare radiculară.Stimulează creșterea radiculară și dezvoltarea plantelor.Crește vigoarea plantelor, limitând în același timp factorii de stres: secetă, salinitate, îngheț și alți factori de mediu.

665 lei

399 lei

Vezi oferta

-20%

...

N-ERGY START

Stimulator de înrădăcinare și dezvoltare.Tehnologie de precizie elaborată pentru rigogeneză și vigoare.Ajută la înrădăcinarea culturii în fazele incipiente,chiar și în situații de tres.Menține funcțiile de porducție ale culturii.

1015 lei

812 lei

Vezi oferta

-23%

...

Îngrășământ Melspray NPK 5-5-40 + Oligoelemente

Un îngrășământ foliar de înaltă calitate,stimulează creșterea vegetativă,asigură o nutriție ușoară și sigură a plantelor,menține funcțiile de producție ale culturii.

542 lei

420 lei

Vezi oferta

-20%

...

Îngrășământ foliar Murtonik Gold

Un îngrășământ foliar de înaltă calitate, totul solubil în apă, care asigură o nutriție ușoară și sigură a plantelor în concordanță cu cerințele acestora în timpul perioadelor critice de vegetație.

688 lei

550 lei

Vezi oferta

-35%

...

GLYGOLD 36 SL

Erbicid total pentru combaterea buruienilor monocotiledonate și dicotiledonate anuale și perene.Reduce sinteza proteinelor, inhibând în final creșterea plantei.

1700 lei

1100 lei

Vezi oferta