Substanțele de tip fungicide sunt substanțe care se utilizează pentru combaterea bolilor și ciupercilor apărute pe plante. Principalele boli împotriva cărora luptă fungicidele sunt: rapanul, alternarioza, antracnoza, basicarea frunzelor, cancerul bacterian, focul bacterian, făinare, monilioza, fusarioza, pătarea albă, pătarea cafenie, pătarea roșie, putregaiul cenușiu.

Aceste fungicide se pot folosi pentru culturile de legume (ceapă, castraveți, cartofi), pentru vița de vie, pomi fructiferi, plantații silvice și chiar și pentru culturile de cereale.

În această categorie veți găsi o gamă variată de fungicide, la prețuri foarte  avantajoase. De asemenea, veți descoperi substanțe cu acțiune de contact, acțiune curativă, sistematică sau preventivă, care vor deveni ajutorul vostru principal pentru sănătatea culturilor.

Afișez 1 - 16 din 24 de rezultate

Categorii produse
Aliette 80 WG 20gr
Close

Aliette 80 WG 20gr

8,50 lei
Aliette 80 WG fungicid sistemic pentru combaterea bolilor la legume, pomi fructiferi, hamei.
Close

Fungicid AFRODYTA 250 SC – 1 Litru, Pestila – Cereale, Rapita

104,00 lei
Afrodyta este un fungicid care conține ca substanța activă Azoxystrobin. Acesta face parte din grupa strobinulinelor, are un spectru larg de acțiune împotriva bolilor fungicid la cereale și la rapiță.
Close

Fungicid AFRODYTA 250 SC 5L – Sistemic -PESTILA

580,00 lei
Afrodyta este un fungicid care conține ca substanța activă Azoxystrobin. Acesta face parte din grupa strobinulinelor, are un spectru larg de acțiune împotriva bolilor fungicid la cereale și la rapiță.
basf producator
Close

Fungicid CABRIO TOP – 1 kg, BASF, Sistemic, Contact

155,00 lei
Cabrio® Top este un fungicid cu două substanţe active pentru combaterea bolilor la viţa de vie şi tomate. Are atât acțiune de contact, cât și mișcare translaminară în plantă.
 • Produs care combină spectrul extrem de larg și durata lungă de combatere a bolilor.
 • Soluție pentru combaterea simultană a mai multor boli.
 • Puternică acțiune preventivă și durată lungă de protecție.
 • Efecte fiziologice remarcabile (produs din gama AgCelence®): efect de înverzire. plantele au o toleranţă mai mare la stres, etc.
 • Obținerea unor producții de foarte bună calitate.
bayer producator
Close

Fungicid Falcon Pro – 5L – Sistemic

880,00 lei
Fungicid sistemic pentru prevenirea și combaterea bolilor foliare și ale spicului din culturile de grâu, orz și orzoaică
hades 1litru
Close

Fungicid HADES 250 EW – 1L – sistemic – Pestila

110,00 lei
Hades 250 EW este un fungicid cu acțiune sistemică în plante.La scurt timp după tratament, sustanța activă, tebuconazol pătrunde în părțile aeriene și este distribuită acropetal în interiorul țesuturilor, unde blochează extinderea ciupercii prin inhibarea procesului de sinteza a ergosterolilor.

Fungicid Infinito 687,5 SC – 1 Litru, Bayer, Sistemic

132,00 lei
Infinito 687,5 SC este un fungicid cu actiune sistemica si penetranta pentru combaterea manei la cartof, castraveti, salata solar si ceapa. Infinito are actiune preventiva, curativa si antisporulanta asupra ciupercilor patogene care produc mane, datorita mecanismului de actiune diferit si unic al celor doua componente active.
basf producator
Close

Fungicid MIZONA- 5L -Acțiunea FAST

954,00 lei
Mizona® este un fungicid versatil care asigură o eficacitate excelentă împotriva principalelor boli întâlnite la grâu și orz.
 • Acțiunea FAST (Formula Activă în Spațiu și Timp) a moleculei Xemium®
 • Combaterea foarte bună a numeroase boli, cu precădere ruginile cerealelor și septorioza
 • Efecte fiziologice care conduc la producții mari și de bună calitate
 • Eficacitate foarte bună împotriva bolilor datorită sinergiei dintre Xemium® și piraclostrobin
 • Flexibilitate în aplicare prin posibilitatea utilizării în schema de tratament ca prim sau ca al doilea tratament
 • Raport calitate/preț excelent
basf producator
Close

Fungicid PICTORE ACTIVE 5L – Sistemic, Floarea Soarelui, Putregaiul Cenusiu, Negru, Alternarioza

1.419,00 lei
Pictor® Active este un fungicid sistemic pentru culturile de soia, floarea-soarelui și rapiță. Este deosebit de eficient împotriva putregaiului alb la soia, alternarioză, putregai și mană la floare și rapiță, oferind efecte fiziologice AgCelence® care contribuie la obținerea unei culturi sănătoase și productive.
Caramba Turbo 5L
Close

Fungicid Rapita Caramba Turbo 5L

759,00 lei
Caramba® Turbo este primul produs destinat culturii de rapiţă care combină substanţa activă a unui fungicid (metconazol) cu cea a unui regulator de creştere (mepiquat clorură). Această combinaţie asigură controlul eficient al bolilor, oferind în acelaşi timp avantajele unui regulator de creştere.

Fungicid Retengo 5L – BASF

889,00 lei
Retengo cu efecte AgCelence – o soluție pentru îmbunătățirea producției și calității ,cu acțiune în principal preventivă, și parțial curativă și eradicativă pentru controlul bolilor specifice culturilor de grâu, orz, secară, triticale, porumb și floarea-soarelui.
basf producator
Close

Fungicid Revycare 5L – Sistemic

1.150,00 lei
Fungicidul Revycare protejează frunza stindard și spicul cu cel mai nou triazol.
Ascenza-producator
Close

Fungicid Sextan 25 EW – 1l – Sistemic

89,00 lei
Fungicid sistemic pentru combaterea bolilor la grau, orz, rapita, castraveti, prun, mar si vita de vie,cu actiune protectiva si curativa.

Fungicid Sextan 25 EW 5l – Sistemic

459,00 lei
Fungicid sistemic pentru combaterea bolilor la grau, orz, rapita, castraveti, prun, mar si vita de vie,cu actiune protectiva si curativa.

Fungicid SWITCH 62,5 WG – 100GR, Syngenta, Sistemic, Flori, Legume, Vita de vie

101,00 lei
Switch este o combinaţie a două componente active complementare, cu două moduri diferite de acţiune împotriva putregaiului cenuşiu şi a altor boli.
Trunfo 5L
Close

Fungicid Trunfo 5L – Sistemic

719,00 lei
Substanta activa: 250g/l azoxistrobin Formulare: suspensie concetrata (SC) Mod de actiune: Trunfo este un fungicid sistemic, translaminar din grupa strobilurinelor,