DÉBUT

STARTER lichid ideal pentru PRIMĂVARĂ-TOAMNĂ

Début reprezintă atât un starter radicular lichid cât și un foliar în cazul în care apare o carență de fosfor și nu numai. O carență de fosfor poate duce la o reducere masivă a producției și a calității produselor agricole. De la formarea rădăcinilor și până la procesul de fructificare, plantele au nevoie de Fosfor, însă de cele mai multe ori, disponibilitatea acestui element principal este influențată de diferiți factori: temperatură, umiditate, pH…etc. Cele 575g/l de Fosfor solubil în apă din Début, reprezintă o doză suficientă aplicată foliar în momentele cheie de dezvoltare ale plantelor. Pe lângă Fosfor produsul mai oferă 81g/l Potasiu, responsabil cu fluxul apei în plantă și coacerea uniformă, 140g/l Zinc responsabil de multiplicarea celulară și dezvoltarea de organe noi, și Molibden necesar în fotosinteza și sinteza azotului.

Maksymus 040 SC

Erbicid sistemic pentru cultura porumbului

Maksymus 040 SC este un erbicid sistemic, postemergent pentru cultura de porumb, sub formă de suspensie concentrată lichidă.

FERTIFOL 10-10-10 +ME

Îngrășământ concentrat de elemente nutritive de înaltă calitate.

Echilibru excelent de macro și microelemente pentru fazele critice din dezvoltarea plantelor.

Îmbunătățește rezinstența la stres și combate unele simptome de stres manifestate deja.

Fără sodiu și clor utilizarea ușoară și rapidă.

Ekolist Cereals 20L

Ekolist este un fertilizant foliar pentru cereale

EKOLIST Cereale stimulează dezvoltarea corectă a cerealelor de toamnă și de primăvară și o mai bună utilizare a îngrășămintelor solului, crescând rezistența plantelor la stresul fiziologic.