Adjuvanți sunt acele produse care îmbunătățesc acțiunea de contact a produselor de uz fitosanitar și amplifică absorbția de la suprafața frunzelor. Aceștia cresc puterea de penetrare a substanțelor active din produsele aplicate și îmbunătățesc dispersia și aderența pe suprafața plantei a insecticidelor, fungicidelor și erbicidelor, cu care se utilizează în amestec.

De asemenea, adjuvantul mărește eficacitatea tratamentelor, prelungind perioada de acțiune a acestora. Acești adjuvanți reduc riscul apariției fenomenelor de fitoxicitate la aplicarea tratamentelor cu unele erbicide sau cu amestec de mai multe produse și protejează plantele împotriva înghețului târziu.

Adjuvanții pot fi utilizați în toate culturile agricole precum: cereale păioase, cartof, sfecla de zahăr, legume, rapiță, vița de vie, fasole, pomi fructiferi, plante ornamentale, erbicide, îngrașăminte foliare, etc.

Afișez toate cele 6 rezultate

Categorii produse

Adjuvant – Silwet Gold 1L – Arysta

189,00 lei
Silwet® Gold este un adjuvant de ultimă generație din categoria organosiliconilor numiți „super-spreaders”. Aceștia îmbunătățesc absorbția la nivelul stomatelor, prin reducerea tensiunii active a soluțiilor apoase.
Close

Adjuvant BEST GLUE – 5L – PESTILA

332,00 lei
Produsul este destinat lipirii silicvelor și a pastailor, împiedicând astfel căderea semințelor în timpul recoltării.Se utilizează sub formă de emulsie concentrată pentru tratamentele pre-recoltare pentru semințe de rapiță, cereale și leguminoaseElimină pierderile înainte și timpul recoltării.
BREAK-THRU S240 2ml
Close

BREAK-THRU S240 2ml

3,90 lei
BREAK-THRU S240 este un adjuvant utilizat în agricultură împreună cu pesticidele sistemice sau de contact și conferă o acoperire rapidă și completă a frunzelor.
Close

SUPPORT-PH Adjuvant

91,00 lei
Adjuvant care scade pH-ul lichidului de pulverizat.Scade pH-ul lichidului de pulverizare  

Trend 90 1L

50,00 lei
Trend 90 este un surfactant, agent de umectare, adjuvant pentru erbicide.

Trend 90 250ml

12,00 lei
Trend 90 este un surfactant, agent de umectare, adjuvant pentru erbicide.