Acaricidele sunt o clasă de combinații chimice insecticide folosite la combaterea acarienilor. Reprezintă o substanță chimică ce omoară păianjenii (Acarieni) microscopici, dăunători ai plantelor de cultură. Substanțele acaricide pot avea acțiune generală asupra acarienilor (omoară adulții, larvele și ouăle) sau acțiune specifică (ucid numai anumite stadii).

Acarienii fac parte din clasa arahnidelor și sunt creaturi microscopice, cu un corp ce le permite cu ușurință să se urce și să se deplaseze pe frunzele și organismul plantelor. Capul acestei specii de insecte nu este detașat de corp, însă datorită trompei prin care aceștia pot mușca, înțepa și mânca, acarienii pot dăuna foarte mult recoltelor.

Toate tipurile de acaricide din această categorie sunt extrem de eficiente, insă această eficacitate implică o indicație foarte importantă ce trebuie respectată cu strictețe: fiecare tip de produs are un anumit timp de pauză înainte de recoltare (un timp precis în care substanța activă dispare de la aplicare).

Afișez singurul rezultat

Categorii produse
Close

Kanemite SC 1L

349,00 lei
Mod unic de acțiune: inhibă transferul de electroni prin legarea la Complexul III în mitocondrie.Actionează în principal prin contact, cu efect de knock-down, cu o anumită absorbție orală. Are acțiune reziduală, care asigură o protecție de lungă durată.Eficacitate foarte bună în combaterea acarienilor, în toate stadiile de dezvoltare.Eficacitate excelentă în condiții de temperatură scăzută