Adjuvanți sunt acele produse care îmbunătățesc acțiunea de contact a produselor de uz fitosanitar și amplifică absorbția de la suprafața frunzelor. Aceștia cresc puterea de penetrare a substanțelor active din produsele aplicate și îmbunătățesc dispersia și aderența pe suprafața plantei a insecticidelor, fungicidelor și erbicidelor, cu care se utilizează în amestec.

De asemenea, adjuvantul mărește eficacitatea tratamentelor, prelungind perioada de acțiune a acestora. Acești adjuvanți reduc riscul apariției fenomenelor de fitoxicitate la aplicarea tratamentelor cu unele erbicide sau cu amestec de mai multe produse și protejează plantele împotriva înghețului târziu.

Adjuvanții pot fi utilizați în toate culturile agricole precum: cereale păioase, cartof, sfecla de zahăr, legume, rapiță, vița de vie, fasole, pomi fructiferi, plante ornamentale, erbicide, îngrașăminte foliare, etc.

Categorii produse

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.