Afișez 1 - 16 din 29 de rezultate

Categorii produse

Acrobat MZ 69 WG 1kg

107,80 lei
Acrobat MZ 69 WG este un fungicid pe bază de dimetomorf, din grupa morfolinelor şi mancozeb din grupa ditiocarbamaţilor. Combate mana cepei, mana cartofului, mana castraveților, mana roșiilor.

Bellis 1 Kg

284,00 lei
Bellis® este un fungicid nou, pentru controlul bolilor în livezile de meri, peri și în depozite. Produsul combină două substanțe active cu proprietăți complementare:
  • Piraclostrobin, din familia strobilurinelor
  • Boscalid, din familia carboxamidelor

Buzzin 70 WG 1KG

205,00 lei
Buzzin 70 WG este un erbicid selectiv utilizat în cadrul culturilor de cartof și soia, pentru combaterea buruienilor dicotiledonate anuale și unele buruieni monocotiledonate.

Cantus 1Kg

560,00 lei
Cantus® păstrează calitatea și aromele. Acţionează asupra patogenilor în procesul de respiraţie, prin interferarea complexului II al ciclului Krebs. 

Captan 80 WDG 1Kg

64,68 lei
Captan 80 WDG este un fungicid de contact cu acțiune preventivă și protectivă împotriva unui spectru larg de ciuperci fitopatogene la tomate, măr, prun, ceapă, castraveți, vița de vie.

Champ 77WG 1Kg

53,90 lei
Champ 77 WG este un fungicid/bactericid ce se prezintă sub formă de granule fine, omogene, fără tendinţă de sfărâmare, de

Coppermax 1kg

62,72 lei
Coppermax este un fungicid care se prezintă sub formă de granule de culoare albastră, dispersabile în apă, cu un conținut

Curzate Manox 1Kg

84,28 lei
Fungicidul Curzate Manox este un fungicid sistemic local și de contact, omologat pentru combaterea manei la vița de vie, cartof

Dimilin 25WP 1Kg

467,46 lei
Dimilin 25 WP este un insecticid care acționează prin ingestie asupra speciilor de insecte ce se hrănesc cu frunze și

Diniro 1Kg

510,00 lei
Erbicid selectiv, sistemic, pentru combaterea în post-emergență a buruienilor graminee și cu frunză lată, anuale și perene din culturile de porumb.

Dithane M45 1kg

43,12 lei
Dithane M-45 este un fungicid cu spectru deosebit de larg de acțiune, utilizat în culturile de viță de vie, cartof,

Drago 76 WP – 1Kg

81,35 lei
DRAGO 76WP este un fungicid sistemic local și de contact, cu efect persistent și acțiune rapidă. Are efect preventiv și curativ.

Folpan 80 WDG 15g

2,90 lei
FOLPAN 80 WDG este un fungicid cu acţiune multi-site specifică mai ales împotriva ciupercilor care provoacă mana, rapănul şi monilioza la culturile horticole.

Folpan 80 WDG 1kg

73,00 lei
FOLPAN 80 WDG este un fungicid cu acţiune multi-site specifică mai ales împotriva ciupercilor care provoacă mana, rapănul şi monilioza la culturile horticole.

Forum Gold 1Kg

151,00 lei
Forum® Gold este un fungicid pentru vița de vie conţine două substanţe active, ditianon din clasa chinonelor şi dimetomorf din clasa morfolinelor.
basf producator
Close

Fungicid CABRIO TOP – 1 kg, BASF, Sistemic, Contact

155,00 lei
Cabrio® Top este un fungicid cu două substanţe active pentru combaterea bolilor la viţa de vie şi tomate. Are atât acțiune de contact, cât și mișcare translaminară în plantă.
  • Produs care combină spectrul extrem de larg și durata lungă de combatere a bolilor.
  • Soluție pentru combaterea simultană a mai multor boli.
  • Puternică acțiune preventivă și durată lungă de protecție.
  • Efecte fiziologice remarcabile (produs din gama AgCelence®): efect de înverzire. plantele au o toleranţă mai mare la stres, etc.
  • Obținerea unor producții de foarte bună calitate.