Afișez 1 - 16 din 34 de rezultate

Categorii produse
Close

Adengo 465 SC 5L

3.165,00 lei
Erbicid preemergent și postemergent timpuriu pentru combaterea buruienilor dicotiledonate și monocotiledonate anuale din cultura porumbului.
Close

Adjuvant BEST GLUE – 5L – PESTILA

332,00 lei
Produsul este destinat lipirii silicvelor și a pastailor, împiedicând astfel căderea semințelor în timpul recoltării.Se utilizează sub formă de emulsie concentrată pentru tratamentele pre-recoltare pentru semințe de rapiță, cereale și leguminoaseElimină pierderile înainte și timpul recoltării.
adama producator
Close

Agil 100EC 5L

765,00 lei
Agil 100 EC este un erbicid sistemic selectiv postemergent pentru combaterea buruienilor graminee din culturile dicotiledonate (floarea soarelui, sfeclă de zahăr, rapiță, vița de vie, plante furajere, legume, silvicultură).
Close

Biostimulator SIAPTON – 5L – Legume, Porumb, Cereale, Vita, Rapita, Cartof

329,00 lei
Siapton®  este un biostimulator organic de origine naturală, cu un conținut perfect echilibrat de aminoacizi liberi și peptide, obținut prin hidroliza controlată a proteinelor. Datorită aderenței și acțiunii puternice translaminare, permite substituirea surfactanților în tratamentele cu produse pentru protecția plantelor.  

Dicopur TOP 464 SL 5L

253,00 lei
Dicopur TOP 464 SL este un erbicid sistemic complex utilizat pentru combaterea buruienilor dicotiledonate din culturile de grâu și porumb.
Close

Dual Gold 960EC 5L

655,00 lei
Dual Gold este un erbicid selectiv ce face parte din grupa acetanilidelor. Produsul este preluat prin coleoptil în timpul germinaţiei seminţelor şi în cursul perioadei de răsărire. Astfel buruienile sunt distruse înainte, în timpul sau imediat după răsărire.
Amino 600 SL 1L
Close

Erbicid Amino 600SL 1L – Adama Postemergent

31,00 lei
AMINO 600 SL este un erbicid sistemic și selectiv postemergent ce combate un spectru larg de buruieni dicotiledonate din culturile de sorg, grâu și porumb.
adama producator
Close

Erbicid Amino 600SL 5L – Adama Postemergent

159,00 lei
AMINO 600 SL este un erbicid sistemic și selectiv postemergent ce combate un spectru larg de buruieni dicotiledonate din culturile de sorg, grâu și porumb.
corteva producator
Close

Erbicid BIZON – 5 Litru – Corteva – Postemergent

789,00 lei
Bizon™ este un erbicid cu efect de lunga durata, cu aplicare toamna in postmergenta, impotriva buruienilor problema din culturile de cereale paioase.
Close

Erbicid Click Pro – 5 Litri, Preemergent, Postemergent, Sumi Agro,

415,00 lei
Erbicid selectiv – cea mai buna solutie impotriva buruienilor dicotiledonate cu efect si asupra unor monocotiledonate la porumb. Se aplica in preemergenta si postemergenta.
corteva producator
Close

Erbicid KORVETTO – 5L – Postemergent – Corteva

1.125,00 lei
Korvetto™, erbicid postemergent, destinat utilizării primăvara în cultura de rapiță de toamnă pentru controlul unui spectru larg de buruieni dicotiledonate (cu frunză lată).
Close

Erbicid LAUDIS 66 OD – 5 Litri, Bayer, Porumb, Postemergent

769,00 lei
Laudis 66D este un erbicid selectiv postemergent pentru combaterea unui spectru larg de buruieni dicotiledonate și monocotiledonate anuale din culturile de porumb.
Close

Erbicid MINSTREL – 5 Litri, UPL, Postemergent

484,00 lei
Fluroxipirul, ingredientul activ al erbicidului Minstrel, aparține familiei de erbicide auxine sintetice.
Close

ERBICID PORUMB – Extensor 5L – ASCENZA

649,00 lei
EXTENSOR OD este un erbicid de top, polivalent post-emergent, cu un spectru larg de combatere a buruienilor mono și dicotiledonate.Conține nicosulfuron (fam.ch. Sulfonilureice) și sulcotrione (fam.ch triketone) cu acțiune asupra burienilor cu frunza lată și îngustă anuale.Nicosulfuronul este sistemic, fiind absorbit prin frunză și migrează până în rădăcini, determinând stoparea creșterii și distrugerea, în final, a buruienilor. 
Maksymus 5L
Close

Erbicid Porumb Maksymus 5L

217,00 lei
Maksymus este un erbicid sistemic, postemergent pentru cultura de porumb, sub forma de suspensie concetrata lichida, de culoare albicioasa, cu miros caracteristic.
Close

Fungicid AFRODYTA 250 SC 5L – Sistemic -PESTILA

580,00 lei
Afrodyta este un fungicid care conține ca substanța activă Azoxystrobin. Acesta face parte din grupa strobinulinelor, are un spectru larg de acțiune împotriva bolilor fungicid la cereale și la rapiță.