Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.
Alegerea hibrizilor este unul dintre cei mai importanți factori care influențează productivitatea și calitatea culturilor de porumb. În comparație cu alte culturi, în cultivarea porumbului se aplică de obicei mai puține măsuri de gestionare a creșterii plantelor.
În timp ce în multe culturi, măsurile de fertilizare și de protecție a plantelor în diverse momente influențează creșterea plantelor, în cultivarea porumbului se obișnuiește utilizarea relativ scăzută a măsurilor de protecție a plantelor. Îngrășămintele cu acțiune rapidă sunt de asemenea utilizate într-o măsură mai mică.
Din aceste motive, caracteristicile hibridului de porumb sunt extrem de semnificative.
Pe lângă diferențele dintre tipurile de hibrizi, trebuie luate în considerare și diferitele categorii de utilizări. Indiferent dacă este porumb siloz, bob sau energetic – fiecare categorie de utilizare necesită anumite caracteristici ale hibridului. În plus, prin alegerea hibrizilor se poate reacționa individual la data și locul recoltării (de exemplu, recoltare timpurie sau utilizare flexibilă).
Porumb KWS Adonisio Initio – 50MB – Fao 330
- Hibrid nou, ce se evidențiază printr-o răsărire explozivă și
- O comportare extraordinară la diversitatea de condiții pedoclimatice din zonele de cultură a porumbului
- Hibrid de talie mediu-înaltă, cu înrădăcinare profundă, capabil să utilizeze la un nivel superior inputurile (apă, nutrienți) chiar și în condiții vitrege de cultură.
- Obține un MMB mai ridicat față de alți hibrizi din grupa aceasta de maturitate.
Porumb MAS 30M Mas Seeds, Boabe FAO 330 – Sac 25.000 boabe
ASIGURĂ RANDAMENTUL ÎN TOATE CONDIȚIILE
- REGULARITATEA PRODUCȚIEI în diferite condiții pedoclimatice
- BUN PROFIL FITOSANITAR sănătos și sigur până la recoltare
- TOLERANȚĂ LA ARȘIȚĂ ȘI SECETĂ
Porumb PIONEER P9241 – 80MB – Fao 330
Cel mai bine vândut hibrid timpuriu din România. Caractere agronomice excepționale.
Porumb PIONEER P9610 -80.000 boabe Fao-330
Porumbul 9610 este cel mai stabil hibrid , cu capacitate ridicată și constantă de producție.