Parturient ut id tellus vulputatre ac ultrlices a part ouriesnt sapien dignissim partu rient a a inter drum vehicula. Ornare metus laoreet tincidunt eros rolem tristique pretium malada.

Cras rhoncus vivamus luctus platea arcu laoreet selm. Curae est condenectus sed hac a parturient vestibulum.

Afișez toate cele 8 rezultate

Categorii produse
Ascenza-producator
Close

Erbicid Deflexo Mix 20L

822,00 lei
Erbicid selectiv pentru combaterea ierburilor și buruienilor cu frunze late în culturile de porumb. Combinația a două substanțe active: S-metolaclor, care inhibă diviziunea celulară și creșterea tulpinilor și rădăcinilor, și terbutilazina, o triazină sistemică cu activitate erbicidă, absorbție radicală și foarte slab foliară care se translocează prin xilem către puncte de acțiune și interferează cu clorofila funcţie.
Expert 75 WG 100gr
Close

Expert 75 WG 100gr

73,50 lei
Expert 75WG este un erbicid selectiv, systemic, pentru combaterea buruienilor dicotiledonate din culturile de grau, grau dur, orz si ovaz. 
Close

Extensor OD 5L

741,00 lei
EXTENSOR OD este un erbicid de top, polivalent post-emergent, cu un spectru larg de combatere a buruienilor mono și dicotiledonate.Conține nicosulfuron (fam.ch. Sulfonilureice) și sulcotrione (fam.ch triketone) cu acțiune asupra burienilor cu frunza lată și îngustă anuale.Nicosulfuronul este sistemic, fiind absorbit prin frunză și migrează până în rădăcini, determinând stoparea creșterii și distrugerea, în final, a buruienilor. 
Ascenza-producator
Close

Fungicid Sextan 25 EW – 1l – Sistemic

119,00 lei
Fungicid sistemic pentru combaterea bolilor la grau, orz, rapita, castraveti, prun, mar si vita de vie,cu actiune protectiva si curativa.
Ascenza-producator
Close

Fungicid Sextan 25 EW 5l – Sistemic

589,00 lei
Fungicid sistemic pentru combaterea bolilor la grau, orz, rapita, castraveti, prun, mar si vita de vie,cu actiune protectiva si curativa.
Trunfo 5L
Close

Fungicid Trunfo 5L – Sistemic

980,00 lei
Substanta activa: 250g/l azoxistrobin Formulare: suspensie concetrata (SC) Mod de actiune: Trunfo este un fungicid sistemic, translaminar din grupa strobilurinelor,

Insecticid JACKPOT 2.5 EC – 1L

63,70 lei
JACKPOT® 2,5 EC  este un insecticid care acționează prin contact și ingestie, cu un spectru larg de activitate împotriva dăunătorilor. Având o acțiune inițială rapidă, permite o protecție a plantelor suficient de îndelungată, cu o mare siguranță în utilizare.
Close

Kacik 1KG

1.143,00 lei
Kacik este un erbicid recomandat pentru combaterea în postemergență a buruienilor graminee şi a celor cu frunza lată din culturile de cereale păioase – grâu, orz, triticale și secară.